RECHARGE YOGARESA till Parga i maj 2020

Följ med mig på en yogaresa till underbara Parga i Grekland. Vi bor och yogar vackert precis vid stranden och det är nära in till den charmiga lilla staden. Fantastik mat, underbart vatten och behaglig stämning. Det är tredje gången jag tar med en grupp till Parga. Förra året följde många med en andra gång och de åker gärna tillbaka igen. Den här gången bor vi på fyrstjärniga Parga Beach Hotel på Valtos strand.

25 maj – 1 juni
12.600:-/pers (del i dubbelrum)

Priset inkluderar:
-Flyg t/r inkl. bagageFLYG (Sas) Utresa från Landvetter till Preveza måndag 25/5 – 08:40 – 12:50
Hemresa från Preveza till Landvetter måndag 1/6 – 14:00 – 16:10
-Mat ombord på flyget
-Transfer flygplats-hotell t/r
-Frukostbuffé
-Avbeställningsskydd
-2 yogapass om dagen
(Det finns möjlighet att boka enkelrum. Priset blir då 16.530:-/pers)

Jag vill ta med dig på en resa där du får njuta, vila, ladda batterierna och hämta kraft med yogan. Veckan passar både nybörjare och vana yogisar. Fokus ligger på rörelseglädje och att utvecklas från där man befinner sig.Vi kommer att yoga två gånger om dagen. Morgonpassen väcker kroppen och öppnar dig inför dagens upplevelser. På kvällspassen väver jag samman yogapositioner, flöden, andning och filosofi för att ge dig energi och återhämtning. Temat på kvällsklasserna kommer utgå från en av yogans viktiga grenar – Niyamas. Det är förhållningssätt som handlar om vår attityd mot oss själva. Principer som vi kan använda för att öka lycka och skapa inre balans och harmoni.

Om Anna: Mitt företagsnamn är WITH LOVE from Kronlid, och det är just med kärlek som jag vill dela med mig av yogan. Det ska vara välkomnande, glädjefylld och inspirerande att yoga med mig. Jag arbetar som lärare och yogalärare sedan många år tillbaka. Jag har mer än 700 h utbildning inom yoga och jobbar bla med att utbilda nya yogalärare för Global Yoga. Du kan läsa mer om mig på www.withlovefromkronlid.se

Bokningen är öppen fram till 18 november. Därefter skickas anmälningsavgiften på 2000 kr ut.
Resten av betalningen sker 50 dagar innan avresa.

BOKA hos RESIA i Uddevalla
via telefon (0522-93771) eller mail (sanna.olausson@resia.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *