RECHARGE-dagar

I slutet på sommaren 2017 började jag hålla RECHARGE-dagar.  Det här är dagar då jag vill bjuda på inspiration, energi och glädje med yogan som utgångspunkt och jag vill göra det på en plats där det är enkelt att njuta och ladda batterierna. En plats med inspirerande miljö, god mat och personligt bemötandet är viktigt! Jag bjuder in människor som liksom jag brinner för träning, utveckling och välbefinnande. Här är datumen och mina inspirerande gäster:

Boka och betala via den här länken: withlovefromkronlid.touchupbooking.com

10/8
RECHARGEyoga-förmiddag med
Anna Kronlid och Anna Karin Torén,

 ”Rötter och vingar”
10 augusti 9.30-12.15
på WITH LOVE yogastudio i Varekil

Jag har återigen bjudit in Anna Karin Torén till en gemensam yoga-workshop. Det blir en Recharge-förmiddag med yoga, återhämtning och glädje. Du får fördjupa dina kunskaper om kroppen i några av de mest grundläggande yogapositionerna och detta följs upp med att vi utforskar samma positioner i mjuk, flödande yoga. Rötter och vingar. Intentionen med workshopen är att kombinationen av precision och flöde ska ge dig ökade kunskaper om hur du kan använda din yogapraktik som ett verktyg för långsiktig livs- och rörelseglädje.
 
Boka dig på www.withlovefromkronlid.se
SCHEMA:
9.30-10.00 ÖPPNA UPP
Vi hälsar er välkomna och sen öppnar vi upp inför dagen med andningsmedvetenhet och meditation följt av morgonyoga tillsammans med Anna. Vi väcker kroppen och sinnena på ett mjukt sätt och gör plats för förmiddagens intention: att med precision och flöde låta yogan ge dig närvaro och glädje.
 
10.00-11.30 RÖTTER
Anna Karin guidar dig in i några grundläggande positioner som ger dig möjlighet att lära dig mer om din kropps förutsättningar. Till vår hjälp har vi yogabälten, block, filtar och bolster.
 
11.30-12.00 VINGAR
Anna bjuder in till ett yogapass där vi utgår från rötterna i morgonens positioner och provar dem i solhälsningsliknande flöden.
12.00 ENERGI
Vi avslutar med en uppiggande smoothie.
 
Den här förmiddagen passar både nybörjare och dig som yogat förut. Som yogalärare upplevde jag att förra årets workshop med Anna Karin gav mig massor med bra tips och kunskaper som jag nu använder i mina klasser.
 
PS Som vanligt när rubriken är Recharge är gemenskap, glädje och återhämtning i fokus.
Investering: 375:-/person
 
OM ANNA:
Jag är utbildad yogalärare inom Globalyoga ca 700 h (grundutbildning, assisteringsprogram, barnyoga, yin, fördjupning, filosofi). Jag är med i Globalyogas utbildningsteam, där jag håller i grundutbildningar och barnyogalärarutbildningar. Jag driver en yogastudio där jag håller kurser, klasser och workshops och jag deltar i och arrangerar yogaevent runt om i Sverige.
 
”Allt du behöver finns inom dig.” Det är fantastiskt att hjälpa dem jag undervisar att se det och att vara en inspiration och en River Guide på deras resa. Mina klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Jag vill att glädjen och kraften jag finner i yogan ska synas i mina klasser och jag använder musik som förstärker den intentionen. Läs mer på
www.withlovefromkronlid.se
 
OM ANNA KARIN:
Jag började praktisera yoga när jag bodde i Hong Kong 2005. Jag behövde hitta lugn i sinnet och hitta tillbaka till kontakten med min kropp i en hektisk tid som nybliven mamma i ett nytt land. Det var på mattan jag laddade mina batterier. När jag flyttade till Shanghai fortsatte mitt intresse för yoga och jag utbildade mig till yogalärare. I april 2012 fick jag mitt RYT200 certifikat och jag har undervisat sedan dess. Jag brinner för att hjälpa mina yogaelever att hitta anpassningar och alternativ som passar dem. Till min hjälp har jag ofta yogaprops som bälten och filtar. Yogan blir ett sätt att stilla sinnet och hitta längd och styrka. Jag undervisar grupper och har Pt-yoga med enskilda klienter. Min undervisning riktar sig till både nybörjare och erfarna yogaelever. Jag arbetar som regional director of wellnes på EF och där har jag klasser och driver hälsoprojekt för de anställda.

dansare glad-21

3/7
Recharge-yoga afternoon med Anna Kronlid och Caroliné Fladvad

När en klok och härlig yogabekanting har semester närheten av Bokenäset kan man ju bara inte låta bli att bjuda på en gemensam yogaeftermiddag. Välkommen att vara med!
 
Tid och plats: 3/7 kl 16.00-18.30 på Bokenäset Hotell och Konferens
Investering: 375kr
 
2,5 timmars sweet yoga vid det salta havet med Caroliné Fladvad och Anna. Med inkännande rörelser, andetag och stillhet guidas du att hitta in till det som flödar i dig. Vi vill att klassen ska kännas som om du bjudit kroppen och själen på ett glas sprittande sockerdricka eller mjuk söt honung. Det blir både lite eldigare flöden, mjuka flöden och yinyoga.
 
PS Vi har bett restaurangen att lägga några flaskor bubbel på kylning för den som vill dröja sig kvar och njuta lite till.
OM CAROLINÉ FLADVAD, Dancing Yogini

Carolines största passion är rörelse. Rörelse inuti och genom kroppen, men också det konstanta flödet av rörelse i livet självt; både i dess detaljer och i sin helhet. Efter många år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev tokförälskad – en förälskelse som kommit att bli en livskärlek. Yogan och dansen menar hon erbjuder rum för utforskande av rörelse – i kropp, sinne, känsla, andetag, stillhet. Genom rörelse kan vi uttrycka, berätta och uppleva. Caroline har tio år inom Orientalisk dans från Egypten och Turkiet bakom sig och är vidare bland annat utbildad inom GlobalYoga, Embodied flow, Body Mind Centering, Yinyoga med fokus på traditionell kinesisk medicin och Creative Dance. Hennes klasser kännetecknas av utforskandet av rörelse, kreativitet, närvaro och känsla. Djup blandas med lätthet, skratt blandas med allvar. Hon vill att rörelse, yoga och dans ska kännas tillgängligt och spännande.

 

TIDIGARE 2019 :
2-3 februari: Recharge Soul Work Weekend med mig, Johanna Hector och Paulina Friberg
9 mars: Yoga och Pilates med mig och Jasmin Salhi från Team Pilates Complete
13 april Yoga och meditation med mig och Pål Dobrin
1 juni Yogadag med mig och Johanna Alvin