barnyoga

Foto: GlobalYoga, Fannie R
Foto: GlobalYoga, Fannie R

Jag håller barnyogaklasser i ett koncept som heter Global Yoga Kids, som jag har varit med och utvecklat tillsammans med Global Yogas Johanna Andersson. Jag är även utbildare för Global Yoga i detta koncept. www.globalyoga.se

Att få röra på sig, bli sedd och berörd är mycket viktiga behov för alla barn. Den största skillnaden mellan yoga och andra aktiviteter som kan fylla de behoven, är att yoga inte bygger på tävling eller prestation. I stället ligger fokus på att må bra, varva ner och använda kroppen fysiskt – samtidigt som fantasin får spelrum! Yoga hjälper barn att må bra i kropp och sinne, bli mer medvetna om sina känslor, få bättre självförtroende och hitta lugn och koncentration. Global Yoga Kids bygger på kunskap om barns utveckling, intressen och behov. I klasserna fokuserar vi på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Barnen lär sig enkla verktyg som de själva kan använda sig av för att hitta lugn och harmoni i vardagen.

  • Boka mig gärna för inspiration, klasser och föreläsningar

Jag kommer gärna till din skola, förskola, idrottsförening eller liknande och delar med mig av mina kunskaper om barn- och ungdomsyoga. Jag skräddarsyr tillfällen utifrån era behov.
Exempel på upplägg:
– Fortbildning för ledare och pedagoger (praktik och teori)
-Yogaklasser med barn- och ungdomar. Inriktningen kan vara hälsa, fokus och välmående. Det kan också vara specialanpassat för en viss sorts idrott.

Kontakta mig på withlovefromkronlid@gmail.com eller 0706-880054.

 

GlobalYoga - Blue-2