RECHARGE – elements den 28 september

I slutet på sommaren 2017 började jag hålla RECHARGE-dagar.  Det här är dagar då jag vill bjuda på inspiration, energi och glädje med yogan som utgångspunkt och jag vill göra det på en plats där det är enkelt att njuta och ladda batterierna. En plats med inspirerande miljö, god mat och personligt bemötandet är viktigt! Jag bjuder in människor som liksom jag brinner för träning, utveckling och välbefinnande.

RECHARGE ELEMENTS
En yogadag med Camilla Oldberg och Anna Kronlid28 september 9.30-16.00

En yogadag vid havet med återhämtning, rörelseglädje och energi. Platsen är Salt och Sill på Klädesholmen, som ligger 0 meter från havet. Temat är de fyra elementen. Elden kommer från från Soma move, som genom sina stora rörelsemönster snabbt genererar värme inifrån. Vattnet är självklart när vi är vid och på och i det och det elementet kommer även märkas i intentionen i den flödande yogan. Yinyasans mjuka rörelser och positioner får stå för jorden – grundande och närande. Den inledande och den avslutande meditationen och andningsmedvetenheten är luftens element.

9.30 CONNECT:
Gemensam start med meditation, mjuk rörelser och reflektion.

10.00 WATER:
Flowyoga. Starta dagen med en yogaklass som inspireras av vattnets mjuka rörelse och aldrig sinande flöde. Tillsammans rör vi oss från morgonens stillhet in i dagens energi. Let´s flow!

11.00 REFILL
Rawfoodboll, kaffe, te, utsikt, havsluft, samtal.

11.30 FIRE:
Soma move. Vi jobbar barfota i stora rörelser med hela kroppen i en klass som skapar rörelseglädje inifrån och ut. Rörelsemönstren är kraftfulla samtidigt som du rör dig med en elegans, en lätthet. Tempot och rytmen anpassar du efter dig själv. Det blir en svettfest, ett endorfinparty och en riktigt härlig genomkörare för både kropp och sinne.

12.30 EARTH:
Yinyasa.En klass med inspiration av yinyoga och mjukt flödade vinyasa. Vi rör oss nära underlaget, jorden, och låter hettan vi byggt upp under dagen få omvandlas till en stilla glöd. Sträck ut genom dina lager och välkomna dig själv tillbaka hem.

13.30 AIR:
Yoga Nidra (avspänning och meditation).

14.00 ENJOY
Njut av en god lunch.

15.00 DIVE IN
Bad och bastu på den fantastiskt fina bastuflotten.

Det här blir en perfekt start på hösten. Du får fylla på med precis det du behöver. RECHARGE ELEMENTS – En dag att längta till. Att njuta av. Att minnas.

Investering 950 kr
Det ingår 2 yogapass, 1 somamove-pass, 2 meditations-stunder, lunch, rawfood-fika, bad och bastu på bastuflotte. Allt detta i underbart sällskap i en oslagbar, unik miljö.

Har du frågor eller vill boka in ett större sällskap? Maila Anna på withlovefromkronlid@gmail.com

Om Camilla Oldberg
Yogini som älskar bergen, skogen och vattnet. Mediterar I rörelse på yogamattan eller i löpspåret. Bor och utgår från natursköna Alingsås där hon håller klasser på Endorfin samt driver sitt företag Creo Hälsa. Utmärkande för Camilla är hennes pedagogik. Hon skapar kloka och innovativa klasser och har förmågan att med precision kunna guida dig rätt I yogans värld. Hon beskrivs av sina deltagare som varm, genuin och med glimten I ögat. Camilla gör yoga tillgängligt så att alla kan delta.

Om Anna Kronlid
Hennes klasser är välkomnande och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Anna undervisar i yoga och driver yogastudion WITH LOVE. Hon är utbildad yogalärare inom Global Yoga.

Både Anna och Camilla är med i Global Yogas utbildningsteam och syns på event runt om i Sverige.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *