YOGASTUDIO bokning och information

Tryck på knappen för att boka och betala klasser och kurser! Behöver du mer info om hur man gör när man bokar så kan du scrolla ner och läsa min ”lathund”.

Studion ligger från 29/8 2023 på Nedre Hoga i en nybyggd lokal ovanpå With Love Outdoors träningsloge. Jag erbjuder kurser, drop-inklasser, PT-yoga och avspänningsmassage. Här är en förklaring av klasserna. Kurserna och schemat kan du läsa mer om på bokningssidan. Klicka på boka-knappen så hittar du det.

BUS-yoga Yoga för dig som gillar flödande yoga. Roliga utmaningar som kan anpassas efter just dina förutsättningar. Nyfikenhet, glädje och bus.

BAS-yoga Yoga för alla! Det här är bra för dig som är ny på yoga, för dig som behöver alternativ som passar din kropp och för dig som har yogat ett tag och är intresserad av närvaro, teknik och detaljer.

YIN-yoga I yinyoga håller man varje position längre. Det är en lugn och effektiv yogaform som passar både dig som tränar mycket och dig som behöver återhämtning. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att fokusera på de djupare vävnaderna, som bindväv och fascia.

NYBÖRJAR-yoga / ”kylskåpsyoga” Det här passar dig som inte yogat förut och dig som vill jobba med grunderna i yoga. Alla är välkomna! Du som känner dig lika vig som ett kylskåp är extra välkommen 🙂 Vi utgår från den kropp du har och går igenom de vanligaste positionerna.

Priser: Kurs 10 ggr 1595kr. Kurs 5 ggr 850kr. Klippkort för drop-in-klasser 10ggr 1695kr. Ett tillfälle 180kr. Första gången du provar en drop-in-klass är det gratis. Maila mig för att boka ett sådant prova-på-tillfälle för dig eller en vän. withlovefromkronlid@gmail.com

Klippkort köper du på bokningssidan under fliken Shop.

Boka

1. Klicka på BOKA-knappen på min hemsida.
2. Du kommer till bokningssystemet. Välj om du vill ha sidan på engelska eller svenska genom att klicka på rätt flagga. Det finns flikar att välja mellan. Välj om du vill boka Klasser eller Kurser.

(Behandlingarna kan du läsa om på bokningssidan, men just nu tar jag emot bokningar för detta per mail. Fliken Shop använder du om du vill köpa 10-kort.)

3. När du hittat den kurs eller klass du vill boka klickar du på den och kommer till en sida där du fyller i dina uppgifter (din dator eller telefon kommer komma ihåg ditt namn mm så det behöver du inte fylla i varje gång)


4. Bocka i de tre nedersta rutorna och läs gärna vad det innebär:)


5. Klicka på den blå knappen.


6. Sen står det Betala på Plats. Det innebär att du swishar till mig när du är i studion).


7. Du får bekräftelse på din bokning både på sms och på mail. Avbokning kan du göra om du klickar på Cancel/Avboka i mailet.