WITH LOVE yogastudio

Den 1/7 öppnar jag en yogastudio i Varekils vackra tingshus. Det känns fantastiskt kul och riktigt pirrigt. I huset finns en helt underbar blomsteraffär och ett café. Personligt, engagerat, kärleksfullt. Precis där kommer jag att trivas. Jag hoppas att du har möjlighet att komma på den första veckans gratis prova-på klasser.

Jag kör sen 2 veckor sommaryoga med drop-in och så öppnar jag ordentligt den 9/8 i samband med Tingshusets dag. Jag har fått många frågor om vilket upplägg jag kommer ha. Så här ser planen ut:Jag erbjuder en lugn, mysig och personlig yogastudio där alla är välkomna. Det finns plats för 10-15 personer och det finns yogahjälpmedel (mattor, sittkuddar, block, bälten) så jag kommer kunna erbjuda dig de anpassningar och utmaningar som du behöver. Du är välkommen 15 minuter innan klassen börjar och får gärna hänga kvar en stund efter klassen. Jag bjuder på te . (Om caféet är öppet så tycker jag att du ska gå dit och njuta en stund.) Det finns toalett, men ingen dusch. Ytterkläder och skor hänger du i hallen och i salen finns en korg för dina värdesaker. Jag kommer att ha kurser och drop-inklasser. De första kurserna jag kör blir YIN-yoga, BAS-yoga, BUS-yoga och NYBÖRJAR-yoga.  (Bokningen för höstterminens kurser öppnar inom kort.)

BUS-yoga. Yoga för dig som gillar flödande yoga. Roliga utmaningar som kan anpassas efter just dina förutsättningar. Nyfikenhet, glädje och bus.

BAS-yoga. Yoga för alla! Det här passet är bra för dig som är ny på yoga, för dig som behöver alternativ som passar din kropp och för dig som har yogat ett tag och är intresserad av närvaro, teknik och detaljer.

YIN-yoga. I yinyoga håller man varje position längre. Det är en lugn och effektiv yogaform som passar både dig som tränar mycket och dig som behöver återhämtning. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att fokusera på de djupare vävnaderna, som bindväv och fascia.

NYBÖRJAR-yoga. Den här klassen passar dig som inte yogat förut och dig som vill jobba med grunderna i yoga. Alla är välkomna! Vi utgår från den kropp du har och går igenom de vanligaste yogapositionerna.

Om du anmäler dig till en kurs kommer du möta samma grupp alla tillfällen. Jag kommer att lära känna gruppens behov och det finns möjlighet för mig att utveckla ett tema/något jag verkligen ser fram emot. Missar du något tillfälle har du möjlighet att ta igen det på mina öppet-hus-lördagar, som jag kommer ha vid 4-5 tillfällen per termin. Om du vill inte vill gå en kurs kan du gå på drop-in-klasser. Då betalar du per gång, eller så köper du ett digitalt klippkort.  Om du tycker att det är krångligt med bokningen, så hör av dig så hjälper jag dig.

Priser: Kurs 10 ggr 1495kr Kurs 5 ggr 825kr, Klippkort för drop-in-klasser 10ggr 1595kr, Ett tillfälle 170kr. Första gången du provar en drop-in-klass är det gratis. Maila mig för att boka ett sådant prova-på-tillfälle för dig eller en vän. withlovefromkronlid@gmail.com   ”Så kom dagen då drömmarna inte kunde vänta. Solens strålar drog dig uppåt som en blomma. Du visste inte längre vad rädsla var. Du fick bråttom. Gjorde dig av med skuggornas bagage och sprang. Inte på flykt utan ur en iver att verkställa ditt livsverk. Du visste att den sanna friheten skulle finna dig. Att din inre övertygelse skulle öppna ditt hjärta, öppna många hjärtan. Du visste att du kunde flyga, utan någon annan kompass än den inre. Du kastade dig ut och flög.” (Sofia Sivertsdotter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *