RECHARGE vt18

I slutet på sommaren 2017 började jag hålla RECHARGE-dagar på Bokenäset Hotell och konferens.  Det här är dagar då jag vill bjuda på inspiration, energi och glädje med yogan som utgångspunkt och jag vill göra det på en plats där det är enkelt att njuta och ladda batterierna. Miljön, maten och bemötandet är underbart! Jag bjuder in människor som liksom jag brinner för träning, utveckling och välbefinnande. Höstens event har varit fullbokade och många har redan börjat boka sig på vårens tillfällen. Fantastiskt roligt!
Lundin-8
Bokar gör du  genom att maila:
withlovefromkronlid@gmail.com

Följ gärna mig och Bokenäset på FB för att hålla dig uppdaterad:
https://www.facebook.com/bokenaset/
https://www.facebook.com/withlovefromkronlid/

24/3 RECHARGE yogadag – feel good
En dag fylld med yoga, återhämtning och glädje tillsammans yogalärarna Anna Kronlid och Lisa Jagemark.
SCHEMA:
9.45-10.45 GOOD MORNING Vi hälsar er välkomna i Sinnenas rum och sen öppnar vi upp inför dagen med meditation följt av morgonyoga tillsammans med Anna. Vi väcker kroppen och sinnena på ett mjukt sätt.
10.50 -12.00 GLOBALYOGA FEELGOOD Yoga kan förändra och läka oss både fysiskt och psykiskt. Det känner de flesta till – men yoga måste inte alltid vara så utmanande. Ibland kan det bara få vara … gött. Välkommen till ett flöde som är utformat för att få dig att må bra, men inspiration från svängig musik och feelgood-filmer/böcker.
12.00-12.45 INSPIRE Vi fyller på med frukt och samtal. Anna och Lisa tipsar om yogalitteratur och pratar om sina inspirationskällor.
12.45 -14.00 RELAX Yinyoga, avspänning och meditation med Anna och Lisa
14.00 ENJOY Dags att avrunda med en god lunch i restaurang Västersalt. Meddela eventuella kostallergier i samband med bokning.
Investering: 675:-/person och då ingår 3 yogapass, 2 meditation/avslappningsstunder, 1 föreläsning, frukt, lunch och massor med energi.

21/4 RECHARGE yoga och dans
Yoga, dans, meditation och inspiration med Globalyogalärarna Anna Kronlid och Elaine Gustafsson.
SCHEMA:
10-10.30 CONNECT´ Meditation med Anna
10.30-11.30 WAKE ME UP Mjuk morgonyoga med Anna
11.30-12.00 INSPIRE Fruktpaus och Föreläsning om yoga.
12.10-12.40 SHAKE ME UP Glädjefyllt danspass för alla med Elaine.
12.40-13.30 SHINE BRIGHT Värmande yogapass med solhälsningar. Du får sträcka ut och stärka kroppen ordentligt. Med Elaine.
13.30-14.00 RELAX Avspänning och meditation med Anna
14.00 ENJOY Lunch på restaurang Västersalt.
Investering: 675:-/person och då ingår 2 yogapass, 2 meditation/avslappningsstunder, 1 föreläsning,1 danspass,  frukt, lunch och massor med energi.

6/5 RECHARGE yoga och pilates
Yoga och pilates med Anna Kronlid och Linda Ahlgren.
SCHEMA:
9.45-10.45 OPEN UPVi hälsar er välkomna i Sinnenas rum och sen öppnar vi upp inför dagen med meditation och morgonyoga tillsammans med Anna. Passet fokuserar fysiskt på bröstryggen och andningen. Intentionen är hämtad från Rachel Brathens ord om yoga: ”Yogapositionerna är inte målet, inte heller att bli vig eller att stå på händer. Målet är att skapa utrymme där det är stängt och stelt, att skala bort lager efter lager av det du dolt ditt hjärta under. Att uppskatta din kropp och bli medveten om dina tankar och känslor för att kunna sluta fred med dig själv. Och älska den du är.”
10.50 -11.40 GARUDA FLOW Ett Garuda-pass med fokus på flöde, rytm och variation. Linda guidar dig genom nya rörelsemönster med målet att få mer utrymme både i tanke och kropp. Vi startar enkelt med mjuka övningar och bygger gradvis på till längre och mer utmanande sekvenser. En skön klass för ny energi och mer kraft!
Om garuda: Skärpa, fokus, kraft, elegans. Garudaträningen kombinerar det spirituella elementet i yoga med fokuset och coreträning från Pilates till en organisk träningsform som skapar lugn, smidighet och styrka.. Målet är att släppa alla onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. I Garuda hittar du likheter med de tekniker du är van att utöva, både traditionell yoga, pilates, tai chi qi gong och dans. Välkommen att möta en ny träningsformför rörlighet, styrka och bättre form.
11.45-12.15 INSPIRE Vi fyller på med frukt och lyssnar på Lindas föreläsning om Pilates. Hur skapades pilates? Vem var grundaren Joseph H. Pilates och vad är det egentligen för skillnad mellan pilates och yoga? På den här föreläsningen får du lära dig allt om historien, grundprinciperna och fördelarna med träningsformen.
12.20 -13.10 INNER STRENGHT Pilates matwork med Linda. Pilatesträning för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp! Här använder vi Stott Pilates 5 grundprinciper och bara den egna kroppen som redskap. Klassen är skapad för att ge dig bättre kroppskontroll, placering och teknik. Modifikationer ges för alla; nybörjare som elit, oavsett nivå så är målet att du ska lämna klassen svettig, stark och glädjefylld!
13.10 RELAX Nu landar vi i kroppen i ett nedvarvande yogapass tillsamman med Anna. Lyssnar in, andas, sträcker ut. Stunden avslutas med avslappning och meditation.
14.00 ENJOY Dags att avrunda med en god lunch i restaurang Västersalt. Meddela eventuella kostallergier i samband med bokning.
Investering: 675:-/person och då ingår 2 yogapass, 2 meditation/avslappningsstunder, 1 föreläsning,1 pilatespass, 1 garudapass,  frukt, lunch och massor med energi.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *