Recharge – power and grace med Carolina Söderberg och Anna Kronlid

RECHARGE Power and Grace

yogagamesgbg_kobra_2017-217

Ladda med den balans av styrka och rörlighet som du behöver för att må bra! Den 19/8 på Hotell Bokenäset bjuder yogalärarna Anna Kronlid och Carolina Söderberg på en dag fylld med yoga, energi och glädje.
 
SCHEMA:
9.45-10.30 GOOD MORNING
Vi hälsar er välkomna i Sinnenas rum och sen öppnar vi upp inför dagen med meditation följt av morgonyoga tillsammans med Anna. Vi väcker kroppen och sinnena på ett mjukt sätt och gör plats för dagens intention: att ta hand om hela dig och bygga närvaro och energi med hjälp av rörlighet och styrka.
10.30 -11.30 MOVE
Carolina bjuder på SOMA MOVE®, som är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Klassen är normalt 45 minuter lång men ni kommer få ett extra skönt pass där vi flödar på i hela 60 minuter. Passet avslutas med en skön nedvarvning där vi verkligen får slappna av och låta kroppen och knoppen njuta av det goda vi skapat inom oss under den aktiva delen av klassen.
11.30-12.10 INSPIRE
Anna föreläser om att mental styrka och rörlighet. Det handlar om att sätta gränser med omtanke om sig själv, att lära sig lyssna till sina egna signaler och att hitta stunder och redskap för återhämtning och reflektion.
12.10-12.55 MOBILITY
Mobility Work är en 30 minuters klass där Carolina fokuserar både på rörlighet och stabilitet, då vissa delar av kroppen behöver just rörlighet och andra behöver mer stabilitet. Ni kommer få ta del av bra övningar att använda sig av som en rutin innan annan träning eller dagligen. Mycket fokus kommer ligga på områden som axlar, skulderblad, höfter och bröstrygg.
13.00-14.00 BOUNDARY
I Globalyoga Boundary har Anna satt samman rörelser, andning och meditation till en klass som lugnar och stärker, så att du lättare hör din inre röst och känner var dina gränser går. Låt stunden på mattan bli ett steg mot att orka säga nej till det som dränerar dig på energi och ja till det som du verkligen behöver. Passet avslutas med avspänning och meditation.
14.00 ENJOY
Dags att avrunda med en god lunch i restaurang Västersalt. OBS! Eventuella kostallergier meddelar du via mail till Anna i samband i samband med bokning.
 
15.00 TREAT
Den som önskar kan avsluta dagen med ett besök på Bokenäsets SPA erbjuds du som Recharge-deltagare spainträde för en kostnad av 250kr. Vill du passa på att unna dig en behandling hittar du deras utbud av SPA-behandlingar på: https://www.bokenaset.com/behandlingar/
SPA och behandlingar bokar du i förväg via bokning@bokenaset.com eller 0522-60 44 00
För vem?
Den här dagen passar både nybörjare och dig som yogat och förut. Atmosfären är välkomnande och gemenskap, skratt och välbefinnande är i fokus.
Investering: 675:-/person och då ingår 4 yoga- och rörlighetspass, meditation och avspänning, 1 föreläsning, frukt, lunch och massor med energi.
Har du frågor om bokningen så maila: withlovefromkronlid@gmail.com
OM ANNA OCH CAROLINA:
Anna är utbildad yogalärare inom Globalyoga (grundutbildning, assisteringsprogram, barnyoga, yin, fördjupning). Hon kombinerar arbetet som lärare med att undervisar i yoga och driver företaget With Love from Kronlid. Anna har haft yoga för många olika målgrupper: yoga för löpare, senioryoga, yoga för personer med funktionsvariationer, yoga för tonåringar, yoga för idrottare mfl. Hon trivdes väldigt bra på scenen på Yoga Games, men trivs lika bra i gympasalen med sina härliga skolbarn. På STC Trainingclub leder Anna Globalyoga. Hon samarbetar med underbara Bokenäset Hotell och Konferens sedan våren 2017.Läs mer på http://www.withlovefromkronlid.se/
Carolina-Söderberg-4
Carolina bor i Falun och arbetar heltid med träning. Hon är utbildad personlig tränare, Globalyogalärare samt gruppträningsinstruktör i klasser som Somamove, Mobilitet, Core med mera. Hon arbetar även med träningsresor både för Springtime Travel samt i egen regi. Anna och Carolina träffades när de gick en fortbildning i BodyBalance och möttes igen när de utbildade sig till yogalärare. De delar intresset för rörelseglädje och välkomnande träning för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *