RECHARGE Lionmind weekend med Cecilia Duberg – yoga och personlig utveckling

Jag är bubblande glad och mallig över att jag, i samarbete med min stora förebild Cecilia Duberg, kan erbjuda dig en weekend med yoga, personlig utveckling och välförtjänt, lyxig återhämtning.
/Anna

RECHARGE LIONMIND WEEKEND
NYTT DATUM KOMMER INOM KORT

Yoga och personlig utveckling
med Cecilia Duberg och Anna Kronlid

Välkommen till en retreathelg med högt mentalt fiberinnehåll! Vi har satt ihop en helg där du i en unik miljö får lyxig återhämtning samtidigt som du får kunskaper och insikter som du kommer ha nytta av långt efter att helgen är över.

Platsen vi har valt är Salt o Sill på Tjörn, 0 meter från havet. Vi startar helgen på lördagen kl 10.30 med en gemensamt fikamingel. Sen möts vi i meditation, yoga och föreläsning. Runt 13.00 äter vi en gemensam lunch. Efter lunch blir det föreläsning, yoga och yoganidra (guidad avspänning). Från ca 17.00 fram till middagen har du möjlighet att prova badtunnan och bastun och kanske ta ett svalkande dopp i havet. Det är otroligt vacker att promenera runt på Klädesholmen och den som vill ligga på rummet och ta det lugn gör det. Vi avslutar dagen med en gemensam middag. Säsongens bästa råvaror tillagade enligt svensk tradition och toppade med en inte oväsentlig nypa nytänkande, det är vad du kan förvänta dig när du äter hos Salt o Sill.

Söndagen inleds med frukost 7.30 och fram till den avslutande fikan blir det yoga, samtal, meditation och föreläsning. Runt 12.00 är det dags att åka hem. Utvilad och påfylld. Du kommer att ha lärt dig mer om hur du kan:
-styra och hålla fokus. En förutsättning för att kunna leda dig själv genom ett myller av information, inre impulser och yttre krav.
-stärka dig i konsten att organisera din energi klokt,
-sätta upp meningsfulla mål.
-tänka klart och använd din tankekraft.
-hitta kraften i känslor, både dina egna och andras.
-jobba smartare, inte hårdare!
-påverka det du kan påverka, när allt runt om förändras.
-reflektera och att se allt du redan har.

Ivestering:
3400:-/person i dubbelrum
+300:- /person i enkelrum

Det ingår boende, yoga, meditation, föreläsningar, lunch, två fikastunder, middag, frukost, badtunna + bastu.

Varmt välkomna!
Anna och Cecilia


CECILIA DUBERG är legitimerad psykolog, specialiserad i hälsopsykologi, ledarskap och mental träning. Hon har arbetat med vetenskapliga metoder ur flera perspektiv: som forskarassistent, universitetslärare, terapeut, rekryterare, ledarskapscoach, teamutvecklare och mental tränare. Lejonagendan är hennes debutbok och i uppföljaren heter Elefanteffekten. Lejonagendan består av åtta mentala förmågor och föreslår att framgångsrikt ledarskap, stark hälsa och personlig utveckling kommer från samma källa. “I trust that the purpose of refining our unique skills and resources, is to bring them into this world with more power. Let´s do our human best, to live every day in a way that we develop clear minds and brave hearts, and create a brighter future together.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *