Öppet hus 23 november

Förgyll en novemberlördag med yoga.
Jag lovar att det kommer kännas ljusare när du kliver ut från studion.

Ungefär en gång per månad har jag helgöppet i studion – Öppet Hus. En dag då kan nyfikna komma att prova på ett eller flera pass gratis och ni som varit här förut yogar för endast 100 kr per pass. Har du missat något tillfälle på en yogakurs i höst, så är du välkommen att kostnadsfritt ta igen den.

Schema för dagen:

10.00-10.45
YIN-yoga – I yinyoga håller man varje position längre. Det är en lugn och effektiv yogaform som passar både dig som tränar mycket och dig som behöver återhämtning. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att fokusera på de djupare vävnaderna, som bindväv och fascia.

11.15-12.00
BAS-yoga – Yoga för alla! Det här är bra för dig som är ny på yoga, för dig som behöver alternativ som passar din kropp och för dig som har yogat ett tag och är intresserad av närvaro, teknik och detaljer.

12.15-13.00
BUS-yoga – För dig som gillar flödande yoga. Roliga utmaningar som kan anpassas efter just dina förutsättningar. Nyfikenhet, glädje och bus.

Öppet Husklasserna bokar du genom att klicka på Boka-knappen och välja fliken ”Kurser, workshops, recharge, öppet hus”. Välj gärna ”betala i studion” när du bokar dig. I studion så swishar du. Du som är ny eller tar igen en kurs väljer också ”betala i studion”, men du betalar inte:) Det går också bra att boka via ett mail till withlovefromkronlid@gmail.com

PS Det finns en fin blomsteraffär i Tingshuset och kaféet har öppnat igen. Jag var där och fikade häromdagen och det var supermysigt och väldigt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *