Följ med på yogaresa i september!

Följ med mig på en yogaresa den 14-21 september, till magiskt vackra Makarska i Kroatien – känt för sitt kristallklara vatten. Det här här den tredje resan som jag och Resia arrangerar, med ledorden personligt, kunnigt och kärleksfullt.
 
Makarska ligger mellan den vackra stranden och en imponerande bergskedja. Här i Makarska finns det aktiviteter som passar alla, bergen är perfekta för bergsklättring, det finns gott om trendiga klubbar och barer för partyfolket och ett observatorium, konstgallerier och många historiska byggnader för den kulturintresserade. Om du vill prova lite mer ensliga stränder så finns det dussintals både norrut och söderut längs kusten.(reseguiden.se)
 
Hotell Mirjam är ett helt nybyggt hotell med boutique-känsla med bästa tänkbara läge vid stranden i den lugna norra delen av Makarska. Uppe på taket finns ett poolområde som bjuder på härlig utsikt över havet. Det går en strandpromenad som leder ända in till hamnen och centrum.
 
”Jag vill ta med dig på en resa där du får njuta, vila, ladda batterierna och hämta kraft med yogan. Veckan passar både nybörjare och vana yogisar. Fokus ligger på rörelseglädje och att utvecklas från där man befinner sig. Vi kommer att yoga två gånger om dagen. Morgonpassen väcker kroppen och öppnar dig inför dagens upplevelser. På kvällspassen väver jag samman yogapositioner, flöden, andning och filosofi för att ge dig energi och återhämtning. Temat på kvällsklasserna kommer utgå från en av yogans viktiga grenar – Niyamas. Det är förhållningssätt som handlar om vår attityd mot oss själva. Principer som vi kan använda för att öka lycka och skapa inre balans och harmoni.
 
Mitt företagsnamn är WITH LOVE from Kronlid, och det är just med kärlek som jag vill dela med mig av yogan. Det ska vara välkomnande, glädjefyllt och inspirerande att yoga med mig. Jag arbetar som lärare och yogalärare sedan många år tillbaka. Jag har mer än 700 h utbildning inom yoga och jobbar bland annat med att utbilda nya yogalärare för Global Yoga. Du kan läsa mer om mig på www.withlovefromkronlid.se”
 
Priser per person:
Del i dubbelrum: 14200 kr
Det finns möjlighet att bo i enkelrum för ett tillägg på 2100 kr.
 
I priset ingår:
Flyg Göteborg- Kroatien t/r
Incheckat bagage
Flygmat
Avbokningsskydd
Transfer flygplats-hotell t/r
7 nätter i rum på Hotel Mirjam****
7 frukostar på hotellet
2 yogapass per dag med Anna
Personliga färdhandlingar från Resia
Tillval per person:
Halvpension, 1860 SEK
 
Bokningen är öppen fram till 17 juni.
Anmälningsavgiften på 1500 kr betalas i slutet av juni och resten i början av augusti.
 
BOKA hos RESIA i Uddevalla
via telefon (0522-93771) eller mail (sanna.olausson@resia.se).
 
Foto: Peter Pousard 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *