RECHARGE yogadag 9/11

RECHARGE – D.I.Y dans, inspiration och yoga
med Micke Gunnarsson, Jenny Gunnarsson och Anna Kronlid

9 november 9.30 – 16.00
Platsen är Salt och Sill på Klädesholmen, som ligger 0 meter från havet.

Recharge – en dag med dig själv och i gemenskap med andra. En dag vid havet för återhämtning, rörelseglädje och energi. Temat är hälsa från en plats av kärlek. Vi har satt ihop en dag utifrån ledorden: enkelhet, frihet och lekfullhet. Föreläsningar, afrikansk dans och yoga är verktygen vi använder för att hjälpa dig att se vad som är viktigt på riktigt. Se den här dagen som ett sätt att påminna dig om allt du redan har (D.I.Y. betyder do it yourself). Från en plats av kärlek och gemenskap får du en påminnelse om att du har kraften att göra förändringen själv.

Välkommen! Vi gör en mörk novemberdag till en dag att längta till. Att njuta av. Att minnas.

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga. Han är bl.a grundare till KaosKompaniet och Barnatro AB. 2019 blev han utsedd till årets föreläsare topp 100 och fick även priset ”Guldeken” för Mänsklig Hållbarhet 2018.

Jenny Gunnarsson har en stor passion i arbete med människor. Hon är utbildad beteendevetare i grunden och har även byggt på med utbildningar som hälsoutvecklare, utbildad massageterapeut och yogalärare. Idag driver hon Barnatro AB med sin man Micke och har även där sin egen Yogastudio.

Anna Kronlid arbetar som lärare och driver yogastudion WITH LOVE i Varekil på Orust. Hennes yogaklasser är välkomnande och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Hon är utbildad yogalärare inom Global Yoga (700 h) och är med i Global Yogas utbildningsteam och syns på event runt om i Sverige.

Investering 950 kr
Det ingår 1 föreläsning, 1 yogapass, 1 danspass, 2 meditations-stunder, lunch, rawfood-fika, bad och bastu på bastuflotte. Allt detta i underbart sällskap i en oslagbar, unik miljö.

Boka och betala på via Bokaknappen ovan.

Har du frågor eller vill boka in ett större sällskap? Maila Anna på withlovefromkronlid@gmail.com

SCHEMA:

9.30
Gemensam start med meditation och presentation av dagen.

10.00 – 13.30
Föreläsning med Micke.
Dans med Jenny.
Yoga med Anna.

Runt 11-tiden tar vi en gemensam fika.

13.30 Gemensam avslutning med meditation mm 🙂

14.00
Njuter vi av en god lunch.

15.00
Bad och bastu på den fantastiskt fina bastuflotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *