1/8 RECHARGE sweet yoga afternoon med Anna Kronlid och Caroliné Fladvad

champagne-736773_1920
När en klok och härlig yogabekanting har har semester närheten av Bokenäset kan man ju bara inte låta bli att bjuda på en gemensam yogaeftermiddag. Välkommen att vara med! Bokning sker på withlovefromkronlid@gmail.com

Tid och plats: 1/8 kl 16.00-18.00 på Bokenäset Hotell och Konferens
Investering: 295kr

2 timmars sweet yoga vid det salta havet med Caroliné och Anna. Med inkännande rörelser, andetag och stillhet guidas du att hitta in till det som flödar i dig. Vi vill att klassen ska kännas som om du bjudit kroppen och själen på ett glas sprittande sockerdricka eller mjuk söt honung.

PS Vi har bett restaurangen att lägga några flaskor bubbel på kylning för den som vill dröja sig kvar och njuta lite till.

OM CAROLINÉ FLADVAD, Dancing Yogini

Carolines största passion är rörelse. Rörelse inuti och genom kroppen, men också det konstanta flödet av rörelse i livet självt; både i dess detaljer och i sin helhet. Efter många år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev tokförälskad – en förälskelse som kommit att bli en livskärlek. Yogan och dansen menar hon erbjuder rum för utforskande av rörelse – i kropp, sinne, känsla, andetag, stillhet. Genom rörelse kan vi uttrycka, berätta och uppleva. Caroline har tio år inom Orientalisk dans från Egypten och Turkiet bakom sig och är vidare bland annat utbildad inom GlobalYoga, Embodied flow, Body Mind Centering, Yinyoga med fokus på traditionell kinesisk medicin och Creative Dance. Hennes klasser kännetecknas av utforskandet av rörelse, kreativitet, närvaro och känsla. Djup blandas med lätthet, skratt blandas med allvar. Hon vill att rörelse, yoga och dans ska kännas tillgängligt och spännande.21022017-P1020645_preview*

OM ANNA:
Jag är utbildad yogalärare inom Globalyoga (grundutbildning, assisteringsprogram, barnyoga, yin, fördjupning). Jag kombinerar arbetet som lärare med att undervisa i yoga och driver företaget With Love from Kronlid.
 
”Allt du behöver finns inom dig.” Det är fantastiskt att hjälpa dem jag undervisar att se det och att vara en inspiration och en River Guide på deras resa. Mina klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Jag vill att glädjen och kraften jag finner i yogan ska synas i mina klasser och jag använder musik som förstärker den intentionen. Det kan bli Håkan Hellström, Aretha Franklin, Tibetanska munk-klockor, hiphop, klassiskt och jazz. Jag tycker det är givande att ta fram yogaklasser som passar olika målgrupper. Jag har haft yoga för löpare, senioryoga, yoga för personer med funktionsvariationer, yoga för tonåringar, yoga för idrottare mfl. Jag trivdes väldigt bra på scenen på Yoga Games i år och 2017, men trivs lika bra i gympasalen med mina härliga skolbarn. På STC Trainingclub i Varekil leder jag Globalyoga. Jag samarbetar med underbara Bokenäset Hotell och Konferens sedan våren 2017.
yogagamesgbg2017-213

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *