yogaoljor

Jag har många yogalärarvänner som använder eteriska oljorna på sina klasser och med privatkunderoch provade att använda dem när jag assisterade på GlobalYogas retreat på Bali. Tack vare @leelamovement fick jag äntligen tummen ur och beställde ett kit. Som vanligt blir jag helt överentusiastisk och vill dela med mig till alla. Det blir så när jag hittar något jag gillar och tror på. Jag har satt igång med tillverkning och försäljning av yogaoljor. Vill du veta mer, beställa eller prova oljorna så hör av dig.

Du kan köpa  mina egna produkter i studion eller beställa via mail.

-ansiktsolja 10 ml 90 kr
-ansiktsvatten/hydrolat 100 ml  50 kr
-yogaolja i flaska 30 ml 120 kr
-yogaolja i liten roller 10 ml 90 kr

TYP KAFFE 
Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja (pepparmint, citron, apelsin, krydnejlika, kanel, eucalyptus, rosmarin, frankincense). Jag brukar använda oljan som massageolja på morgonen. Jag smörjer in händerna, kupar dem och andas in den pigga blandningen. Sen smörjer jag in fötterna och vaderna och ibland masserar jag hjässan och tinningarna med fingertopparna.

SOUL
Låt den varma, grundande och stimulerande doften bli en påminnelse om att låta dig bli pulled by passion. Jag använder oljan som parfym, i badet, till massage eller vid meditation.
Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja av grape, apelsin, kryddnejlika, kanel, vanilj, vetiver och sandelträ. Prova på ett litet område först, så att du vet att du tål oljan. Håller 6 mån efter öppnandet. Förvara gärna mörkt och svalt.

LITE MER TILL VÄNSTER
Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja (tuvvaktelbär, kamfer, pepparmint, ylang ylang, hedblomster, blå renfana, blå kamomill, doftbuske). Jag brukar använda oljan som massageolja på trötta ryggar, onda knän och på ben med växtvärk. Jag tycker om att massera fötterna med den efter morgonduschen.

SNÄLLARE ÄN TOMTEN
Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja (lavendel, frankincense, citron). Jag brukar använda oljan som massageolja på kvällen. Jag smörjer in händerna, kupar dem och andas in den lugnande doften. Sen smörjer jag in fötterna. Ibland masserar jag hjässan och tinningarna med fingertopparna. Jag tycker också om att smörja irriterad och torr hud med blandningen.

YIN OCH YANG
Yogaolja. Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja
Yin =
bergamott, ylang ylang, patchouli L, vanilj, jasmin, kanel, vetiver, sandelträ, kakao, ros, citron, lavendel.
Yang = cederträ, vildapelsin, citron.
Jag smörjer oljan på handlederna innan yoga och meditation eller använder den när jag masserar nacken inför shavasana. Jag använder den också som parfym.
Yin symboliserar det kvinnliga, måne, och vatten. Yang symboliserar det manliga, sol och eld.

HÄR
Yogaolja. Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja (bergamott, citron, apelsin och lime). Jag smörjer oljan på handlederna innan yoga och meditation eller använder den när jag masserar nacken inför shavasana. Jag använder den också som parfym. Ibland använder jag den som nagelbandsolja, eller som olja i hårtopparna. Tänk på att inte sola inom 12 h (ute eller i solarium) när du har oljor med citrus på kroppen. Oljorna är utvalda för att ge energi, närvaro och fokus.

UNDERBAR
Denna ansiktsolja innehåller ekologisk makadamiaolja, ekologisk sesamfröolja, ekologisk arganolja, ekologisk nyponfröolja och naturlig e-vitamin och riktigt fin eterisk olja (frankincense, lavendel). Jag brukar använda 2-3 droppar på kvällen som enda nattkräm eller under en annan nattkräm. Oljan ger extra mycket fukt om den smörjs på ett fuktigt ansikte. Då och då använder jag den som ansiktsrengöring. Jag tar 5-6 droppar som jag masserar in grundligt och sen torkar jag rent med en frottéhanduk som jag doppat i varmt vatten.

WITH LOVE
Ringblomssalva. Innehåller ekologisk jojobaolja, ekologisk mandelolja, ekologisk sesamfröolja, ekologisk ringblomsolja, ekologisk vanilj och riktigt fin eterisk olja (citrongräs). Jag smörjer salvan på torra nagelband, självsprickor, fnasiga hälar och torrfläckar och så använder jag den som en skyddande ansiktskräm när det är kallt.